Το Ιατρείο

Το ιατρείο λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2012 σε ιδιόκτητο χώρο επί της οδού Ιλ.Τζαβέλλα 85. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας  τεχνολογίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, ώστε να εκτελούνται όλες οι εξετάσεις με τη μεγαλύτερη ακρίβεια και ταχύτητα.
Για την εξασφάλιση της ποιότητας διενεργείται εσωτερικός ποιοτικός έλεγχος και το εργαστήριο συμμετέχει σε προγράμματα εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου .  Επίσης τηρείται ηλεκτρονικό αρχείο εξετάσεων και ασθενών, προκειμένου να υπάρχουν συγκριτικά στοιχεία και να είναι δυνατή η επανεκτύπωση παλαιών εξετάσεων, αν έχουν χαθεί.

Για την εξυπηρέτηση όσων είναι μακριά ή είναι δύσκολο να μετακινηθούν, υπάρχει η δυνατότητα αιμοληψίας κατ’ οίκον, κατόπιν συννενόησης.  Επίσης υπάρχει η δυνατότητα αποστολής αποτελεσμάτων με φαξ, email, στον ενδιαφερόμενο ή στο γιατρό που τον παρακολουθεί, καθώς και κατ΄οίκον παράδοσης μετά από σχετική συννενόηση.

Εξετάσεις που Διενεργούνται
Αιματολογικές
Βιοχημικές
Ορμονολογικές
Ανοσολογικές
Καλλιέργειες
Προγεννητικός έλεγχος
Τσεκ απ
Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή: 07:30-13:30
Απόγευμα και Σάββατο πρωί: κατόπιν συννενόησηςΣτοιχεία Επικοινωνίας
Κινητό: (+30) 694 9731440
Τηλ/Fax: (+30) 26343 01293
e-mail: sofiaschina@gmail.com
Διεύθυνση: Λεωφόρος Τζαβέλλα 85, 30300, Ναύπακτος

 

Υπάρχει η δυνατότητα διενέργειας μοριακών εξετάσεων, σε συνεργασία με πιστοποιημένα κέντρα της Αθήνας. Για ανασφάλιστους παρέχονται ειδικές τιμές και εκπτώσεις επί του κρατικού τιμολογίου, ειδικά σε πακέτα εξετάσεων.

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική και χρεωστική κάρτα